Në jetën time kam takuar e njohur shumë mashkuj, por Burra si Mirsad Ndrecaj dhe Beg Rizaj mund të lindin vetëm pas 1 shekulli!

Për Burrërin, Trimërinë, Patriotizmin dhe Heroizmin tuaj flasin Istikamet, Malet dhe Bjeshkët e Dukagjinit dhe të gjitha viseve ku luftuat dhe për ju këndojnë të gjitha trojet Shqiptare! Jam krenar që isha bashkëluftëtari juaj o Luanët e Shqipërisë!

I përjetshëm qoftë kujtimi për ju shokët e mi! Lavdi jetës dhe veprave tuaja!, shkruan Demë Shehu.