Shpenzimet e mëdha nëpër dasmat kosovare tashmë janë bërë klishe. Por të shpenzosh 100 mijë euro për një dasmë, kjo është diçka e rrallë në Kosovë.

Një shumë të tillë e ka shpenzuar familja Dedaj nga Gjakova.

Dhëndëri Dedë Dedaj me një veshje super luksoze pret helikopterin të shkoj të marr nusen e tij.

Ai bashkë me familjen e tij ka mbi 30 vjet që jeton në Zvicër, dhe si më i vogli i familjes ka zgjedhur që dasmën ta bëj në mënyrën më luksoze të mundshme.

Për me shumë shikoni videon më poshtë: