Kerris dhe Margaret Romaire kanë festuar 70 vjetorin e martesës duke rikthyer në kujtesë momentet e kurorëzimit të dashurisë së tyre.

Çifti, i cili ka vetëm një diferencë moshe me njëri-tjetrin ku Ferris është 90 vjec ndërsa Margaret 89, u martua në vitin 1946.

Por ata nuk kishin asnjë fotografi nga castet e kurorëzimit në atë vit pasi asnjë prej të ftuarve nuk dispononte aparat fotografik.

Për këtë arsye, pas 70 vitesh të moshuarit vendosën të martohen sërish ku kanë shkrepur edhe shumë fotografi.