Pak femra janë si Emily Sears, e cila e di shumë mirë që është shumë seksi dhe di të marrë poza fenomenale.

Kjo nuk do të thotë që ajo s’prek në tokë – ajo thjesht di t’i trullosë meshkujt lehtësisht me fotografitë që i publikon në llogarinë e saj në Instagram.

Përveç fotove që i realizon vetë, bukuroshja nga Australia pozon edhe për fotografë të ndryshëm, të cilët i realizojnë sete të mrekullueshme fotografish.

Ajo është dukur e mrekullueshme teksa ka pozuar me fare pak rroba – e madje edhe cullak – për disa orë për Gregorio Campos.

Mos vet sa shumë do të jetë lodhur fotografi duke ia bërë fotot… Shumë punë e vështirë.