Në asnjë çast këngëtarët Ronela Hajati dhe Young Zerka nuk e kanë pranuar se mes tyre ka diçka më tepër se miqësi.

Megjithatë herë pas here disa detaje e rikthejnë dyshen në qendër të vëmendjes. Ditën e djeshme Zerka publikoi në rrjete sociale një foto, e cila u komentua mënjeherë nga Hajati, ku ka shkruar:

“Qeke shume king”,-ka shkruar ajo duke bërë sërish që të kthehen në qendër të vëmendjes mediatike.