Koha e nxehtë kërkon që të konsumojmë sa më shumë ujë dhe të lagemi sa më shumë të jetë e mundur.

Yjet e kanë çuar në një tjetër nivel këtë këshillë.

Ato kanë vendosur të sjellin poza erotike, teksa lagen me ujë.

Ky koleksion fotosh vjen nga Daily Star.