Një zotëri në moshë të thyer ka bërë një veprim aspak të hijshëm me një zonjë grua. Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Lushnjes.

74-vjeçari me inicialet S.D., ka marrë guximin dhe ka ngacmuar seksualisht një 41-vjeçare, teksa ajo ishte duke ecur në rrugë.

Gruaja është munduar të shmangë veprimet e pahijshme të të moshuarit dhe në fund e ka kallëzuar në polici.

Policia e Lushnjës ka nisur hetimet dhe ka proceduar penalisht në gjendje të lirë 74-vjeçarin me akuzën për ‘ngacmim seksual’.

Global