Befason artistja në videon e fundit!

Leonora Jakupi është njëra ndër artistet më të pëlqyera shqiptare. Shpesh herë thuhet se Leonora është një femër e cila është e kujdesshme në publik dhe nuk del jashtë vetes, shkruan 21.

Së fundmi ajo ka publikuar një video në Instastory të tipit “Boomerang” e cila e bën të duket se po bënë lëvizje të pakontrolluara.

Ndryshe, kujtojmë se projekti i fundit nga Leonora është “Pa asnje dyshim”.