Çiljeta Xhilaga mund të shfaqet ekstravagante dhe provokative në skenë.

Megjithatë, jashtë skenës kjo ndryshon totalisht.

Ajo ka publikuar një postim në InstaStory ku ka lëvduar zërin e hoxhës në mëngjes.

Çiljeta duket se është zgjuar në mëngjes nga zëri i hoxhës, gjë që ajo thotë se është gjë që e kënaqë.

Këngëtarja joshëse ka kohë që s’ka publikuar një projekt të ri.