Këngëtaret Çiljeta Xhilaga dhe Ingrit Gjoni kanë qenë gjithnjë mikesha dhe kolege shumë të afërta për njëra-tjetrën.

Kjo dëshmohet edhe në këtë foton e vitit 2009  të publikuar nga Gazeta Shqiptare, ku një fans i Xhilagës është duke i puthur asaj krahun.

Të dyja këngëtaret kanë nisur të qeshin me këtë gjest. Megjithatë këngëtaret këtu i shohim shumë vite më parë, ndërkohë që e kanë ndryshuar tërësisht stilin e tyre të veshur.