Reid Scott dhe bashkëshortja e tij Elspeth Keller janë në pritje të fëmijës së tyre të dytë.

Aktori 39-vjeçar bëri të ditur lajmin në premierën e filmit të tij “Home Again” në Los Angeles.

“Ne jemi shumë të emocionuar”, tha Reid për People. “Gruaja ime është në muajin e pestë të shtatzënisë. Ne do ta kemi edhe një djalë”.

“Jemi të lumtur që po e bëjmë me një vëlla, djalin tonë të parë”.