Blac Chyna është ylli ne videoklipin me të ri të Belly.

Natyrisht Chyna nuk këndon, megjithatë tregon aftësitë e saj prej një valltareje, përderisa kërcen afër reperit.

Është thënë që kjo këngë nuk ka të bej me Rob Kardashian, mirëpo një pjesë e tekstit është “ Ajo të mori gjithçka, ti e le ta bëj përsëri”.

Pikërisht këtu Chyna “ia bën me sy” kamerës.

Ajo është e veshur në të brendshme të bardha dhe shfaq linjat e saj.