Romina Alku, e njohur si  Sophie historike e Arian Çanit duket më e lumtur se kurrë.

Largimi i saj në mënyrë të papritur nga Shqipëria zgjoi kureshtjen e të gjtihëve. Romina pjesën më të madeh të muajve të verës i kaloi në Shqipëri.

Së fundmi ajo dhe partneri i saj  kanë  ndarë disa nga ato fotot “Folloë me” të shkrepura në Kroaci. Romina dhe familja e saj janë vendosur në Hollanë prej nëj kohe të gjatë.