Një djalë 15-vjeçar me emrin Mitchell Miner dhe lopa e tij Audri, kohët e fundit morën pjesë në shfaqjen e kazanëve të qumështit në Panairin e Iowa State.

Pavarësisht nga puna dhe përpjekjet e tyre të vështira, ata humbën. Pas lodhjes, ata bën një sy gjumë, kur babai i djalit ua bëri një foto ku shihet djali i përqafuar me lopën.

Fotografia u bë shumë e famshme dhe mori më shumë se 15 mijë pëlqime deri të nesërmen.