Capital T është përfolur disa herë sa i përket stilit të tij të veçantë.

Por del që nuk është unik, pasi një reper i huaj me emrin Belly ka stil thuajse identik me reperin shqiptar, të cilin si duket e ka frymëzuar.

 Prerja e flokëve, stili i veshjes dhe madje syzeve janë identike dhe nuk dihet nëse kjo mund të quhet rastësi, shkruan GazetaExpress.

Belly është reper i labelit Roc Nation dhe ka lindur në Palestinë.

Ai ka sjellur disa bashkëpunime me emra shumë të njohur të muzikës botërore, por që në vendin tonë nuk është i njohur.