Camila Barazza është argjentinasja që mbanë kurorën e Miss Kosova 2016-të.

Vajza që u zgjodh më e bukura e Kosovës nga ky spektakël garues bukurie, paradoksalisht vjen nga Argjentina, një shtet që ende nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Ajo erdhi deri në Kosovë, për dashurinë dhe këtu u bë tejet e famshme, jo vetëm për bukurinë, por edhe për prejardhjen.

Dhe tani ajo ka nisur një jetë këtu, duke u shfaqur në vente të ndryshme e duke zhvilluar aktivitete.

Camila ka publikuar në profilin e saj në Instagram një fotografi, ku është veshur si një grua shtatzënë e madje ka modifikuar edhe barkun që të duket i fryrë.

Me shaka ajo ka shkruar: “Duket bukur në mua apo jo”?, mbi fotografinë që të shkakton konfuzitet nëse ajo me të vërtetë po pret një fëmijë.

Gjithsesi në shtatzëni e mundshme nuk është larg, ngase ka kohë që ajo është në një lidhje dashurie me djalin nga Kosova, Haris Çoçaj.