Blerim Destani pritet që shumë shpejt të vije me një film të ri

Këtë ai e ka bërë të ditur me anë të një postimi në rrjetet sociale.

Nuk dihet a është ky film me ambicie ndërkombëtare, por Destani ka thënë se ai quhet “Kanun”.

Sipas paralajmërimit të Destanit filmi është një kooproduksion shqiptaro – gjerman.

Zakonisht viteve të fundit janë prodhuar shumë filma për gjakmarrjen dhe burrëreshat në Malësinë e Shkodrës.

Edhe ky film i tyre pritet që të trajtojë të njëjtën temë.