Rënia e madhe e prodhimit në sektorin e automobilave amerikanë në korrik ka reflektuar në prodhimin e përgjithshëm në SHBA, i cili është në stagnim tash e sa muaj.

FED ka bërë të ditur sot se prodhimi ka shënuar rënie 0,1 për qind në korrik, pas zvogëlimit të prodhimit të automobilave, kamionëve dhe auto-pjesëve për 3,5 për qind.