Ajo u bë nënë e binjakëve Sir dhe Rumi në qershor të këtij viti.

E vetëm dy muaj më vonë Beyonce nuk di të ndalet duke i shfaqur linjat e saj pas shtatzënisë.

Pas fotografive tejet seksi në fustanin e kuq, ajo vjen e veshur me fustan-këmishë nga Stella McCartney.

Fotografitë janë realizuar përderisa ajo ishte prezente në provat e “4:44” të bashkëshortit të saj Jay Z.