Ajo dhe burri i saj Jay Z mirëpritën në jetë binjakët Rumi dhe Sir back në qershor.

Dhe Beyonce ka dëshmuar se I është kthyer formës seksi të mëhershme pas lindjes,

Ajo ka ekspozuar fizikun e saj sensacional në një fustan të kuq të shkurtër, të hënën.

Ylli i Lemonade ka ekspozuar këmbët seksi por ka qenë gjoksi i saj shpërthyes që ka marrë gjithë vëmendjen.

35 vjeçar duket për zili, me një trup për mrekulli si nënë e 3 fëmijëve.