Trashëgimtarja e Top Channel ka çuditur fansat sot me disa postime të çuditshme në Instastory.

Ajo ka bërë me dije se është lënduar nga disa ish-miq, që duket se e kanë dashur vetëm për interes:

“Besnikëria e tyre përfundon aty ku mbaron interesi”, shkruan Lori.

Në një foto të dytë ajo ka dalë pranë një koshi plehrash dhe shkruan: “Unë e ulur afër shokëve të mi të vjetër”.

Kush ta ketë mërzitur kaq keq Lorin?!