Kjo është gjendja e fundit e Angelinës, është tharë, është bërë shkrum.

Angelina Jolie është parë si rrallë herë në rrugët e Los Anxhelosit.

Jolie është parë në prani të babait, Jon Voight me të cilin i ka afruar raportet pas ndarjes nga Brad Pitt.

Jolie dhe babai i saj ishin duke shkuar në shkollë për të marrë vajzën e saj, Vivienne nga shkolla e artit.