Beatrix Ramosaj është transformuar shumë kohëve të fundit.

Nga vajza pak e turpshme dhe e tërhequr, gradualisht përkitazi me moshën ka ndryshuar shumë në stil dhe paraqitjet publike.

E me verën e cila pothuajse po përfundon, nga Trixa nuk kishin se si të mungonin fotot nga plazhi.

E veshur me rroba banjoje ngjyrë pink, këngëtarja e ‘Pa ndjenjë’ ka mahnitur me linjat trupore me fotografinë të shkrepur nga Endrit Mërtiri. Kur Beatrix është në plazh, ajo që mund të thuhet sigurtë është që gjithë kthejnë sytë nga ajo…