Këngëtarja dhe bukuroshja Beatrix Ramosaj nuk është e kujdesshme sa i përketë dietës

Ajo është parë duke ngrenë picë, madje shumë të shëndetshme sot gjatë orëve të pasdites në Tiranë.

Duket se këngëtarja nuk mund të ndalet para shijes se Pizzës dhe në këtë rast e ka lënë anash dietën.

Megjithatë, Beatrix ende po i ruan mirë format dhe duket superseksi.