Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama mbushi dje 55 vjet.

Pas pushimeve në Indonezi Barack Obama e festoi këtë ditëlindje larg nga Shtëpia e Bardhë.

Dhe ajo që e uron në rrjetet sociale është bashkëshortja e tij Michelle që i shkruan në Instagram: “Je plakur edhe një vit, por për mua mbetesh i njëjti djalë fenomenal, me të cilin u martova 25 vite më parë.

Gëzuar ditëlindjen të duam”.

Më pas një foto kur Barack kur festonte 43 vjetorin.