Balerina me famë të gjerë edhe jashtë kufijve të Shqipërisë ka realizuar së fundmi një set fotografik nudo që ka spikatur në Instagram.

Klaudia shfaqet tërësisht e zhveshur në fotot artistike dhe zbulon format perfekte.

Fansat kanë qenë ata që janë mahnitur nga trupi i tonifikuar i balerinës së suksesshme duke komentuar nën foton që ajo vetë ka bërë publike në profilin e saj në Instagram