Pop rokeri, Naser Berisha ka lansuar këngën e tij më të re “Engjujt” një këngë kjo drithëruese

Në këtë këngë, Naseri thërret engjëjt, derisa nuk ikë nga zhanri i tij i pop rokut duke sjell një këngë emocionale dhe drithëruese për të gjithë fansat e tij.

Kënga “Engjujt” është lansuar para një jave dhe kënga është komentuar si një këngë ashtu si di ta bëjë Naseri, me plot vlera artistike.

Naseri ka pauzuar për një kohë nga skena muzikore për shkak të gjendjes se tij shëndetësore jo të mirë.