Një nga modelet më të njohura në botë Bella Hadid, e cila së fundmi ka dhënë një intervistë për “The Guardian”, ku ka treguar edhe arsyen se pse nuk qesh kurrë kur pozon.

“Nuk ndihem fare rehat kur qesh përpara kamerës”, – ka treguar bukuroshja 20-vjeçare.

“Më ka marrë plot një vit kohë për t’u familjarizuar dhe për të kuptuar fytyrën time”.

Pra, mësimi i sotëm që morëm nga Bella është që të gjithë njerëzit kanë komplekse dhe askush nuk duhet të ndihet keq për këtë.