Opinionisti dhe profesori universitar Arsim Sinani ka shpallur kandidaturën e tij për komunën e Tetovës. Ai përmes një postimi në facebook ka theksuar  se po shqyrton mundësinë e kandidimit për komunën e Tetovës, por që këtë çështje e ka hedhur në debat lidhur me përkrahjen e tij.

Ja postimi i Arsim Sinanit:

Shoke, kolege, miq, dashamir, studente,

Ditet ne vijim lipset te marr nje vendim me rendesi per te ardhmen tone. Pas shume diskutimeve, konsultave dhe sygjerimeve nga Ju po e hudh per diskutim se sa e shihni te arsyeshme qe ne zgjedhjet lokale qe do mbahen tani te garoj per kreun e qytetit te Tetoves. Cdo veprim deri me sot e kam bere ne menyre te hapur dhe trasparente nese ndodh qe te marr nje vendim te ketille kjo mvaret nga ju. Prandaj edhe po e hudh ne diskutim ceshtjen e kandidatures time qe eshte nje kerkese nga njerez qe kete e kerkojne cdo dite, per tiu kundervu politikes diskriminuese qe i behet shqiptareve me theks te vecante ne Tetove. Kete vendim do doja qe ta marrim se bashku cilidoqofte ai, pasiqe jam zeri juaj dhe per mua eshte shume i rendesishem mendimi juaj”, ka shkruar në facebook, Arsim Sinani.