Janë arrestuar 2 shtetas të huaj pro-rusë, të cilët po qëndronin në Kosovë dhe bënin propagandë kundër shqiptarëve dhe Republikës së Kosovës.

Burime të RTK-së, brenda Policisë së Kosovës bëjnë me dije se të arrestuarit janë R.D. Estonez dhe J.A. Letonez.

Dyshohet se ata mund të jenë të përfshirë në agjentura që punojnë kundër interesave të Kosovës.