Blogerja Armiana Mevlani është bërë më romantike seç duhet.

Partnerja e Shkëlzen Berishës ndan shpesh në rrjet sociale meme të cilat u ngjajnë sitatatave të tyre të përditshme. Këtë herë Armina ka shpërndarë një bisedë pikante madje disi djallëzore.

‘Dhe unë të dëshiroj…’dhe më pas biseda duket se bëhet më tepër erotike.

‘Oh mjaft’-shkruhet në përfundim duke lënë të kuptohet se pas telefonit është dëgjuar diçka provokuese.

Me anë të kësaj mini bisede Armina na ka lënë të hamendësojmë se si janë telefonatat e saj me Xenin.