Armina Mevlani është “kapur mat” nga fansat e saj. E themi këtë pasi ajo është përballur me një sërë kritikash nga fansat e saj, aq sa dhe është detyruar të jap shpjegime.

Një numër i madh fansash e kanë akuzuar modelen për përdorim të ekzagjeruar të Photoshop-it. Përballë këtyre akuzave ajo ka thënë se në fotot e saj nuk përdor aspak Photoshop, pasi si fillim nuk di përdorë më pas edhe sepse nuk i pëlqen.

Edhe fotografia ka sekretet e saj”,- ka thënë Armina më tej.