Ish banorja e Big Brother ka vënë sërish në qendër të vëmendjes veten, e kësaj here ka treguar një secret për dëshirat e saj.

Armela shkruar në Instastory se është e çuditshme sesi kur je fëmijë nuk të pëlqejnë shpullat në faqe dhe në të pasme, por kur rritesh… fillojnë të të kënaqin.

Kësisoj, Armela ka treguar nënjëfarë mënyre ka treguar detajet që e bëjnë një marrëdhënie seksuale të kënaqshme për të.