Ariana Fejzullahu bashkëshortja e Ermal Fejzullahut, sonte ka vendos që të shpalos diçka më shumë nga shtëpia e tyre.

Në një foto që ajo e  ka hedh në inststory, shihet se është në dhomën e gjumit, dhe ka pozuar e vetme!

Ndoshta nga angazhimet e shumta muzikore që po i ka i shoqi i saj Ermali, Ariana duket se po e pret në shtrat e zgjuar derisa ai të kthehet.