“Wakeout” quhet aplikacioni që do i aktivizoi muskujt tuaj në çdo mëngjes. E veçanta e këtij aplikacioni është stërvitja nga shtrati. Posa t’i hapni sytë ju do të filloni me programe të ndryshme stërvitëse në shtrat.

Ushtrimet me jastëk, çarçafë dhe në kënde të krevatit janë vetëm disa nga ato që do iu djersitin që në mëngjes. Aplikacioni ka 80 ushtrime të ndryshme të pasuar me muzika të lehta.