Më 10 shtator, Marina Vjollca dhe Getoar Selimi do të kurorëzonin në Prishtinë dashurinë e tyre disa vjeçare. Por për arsye të panjohura ende, çifti vendosi të anulonte dasmën në Prishtinë, duke e zhvendosur në Tiranë.

Martesa e tyre, që ka kohë që përflitet, u caktua më në fund për në 10 shtator, duke zgjedhur Prishtinën si vendndodhje. Megjithatë, në kohën kur supozohet të jenë të gjitha gati- lokali, ftesat, të ftuarit- “Prive” mëson se ata kanë ndryshuar krejtësisht plan, duke vendosur që ceremonia të mbahet në Tiranë.

Marina dhe Getoari, në një lidhje prej më shumë se 2 vitesh, ndajnë tashmë një apartament të përbashkët në Tiranë, ndërsa Getoari ka marrë tashmë edhe nënshtetësinë shqiptare.