Banorët e fshatit Kallnik të komunës së Bogovinës, kanë denoncuar në portalin TetovaSot,  se në këtë fshat komuna i mba mbeturinat me traktor ku krijon probleme si me erë të keqe dhe rrjedhje të ujit të pist nëpër rrugë.

“Komuna e Bogovines është duke i marrë mbeturinat me traktor në fshatin Kallnik, prej traktorit vjen erra e keqe nuk kalohet në rrugë” denoncon banori i Kallnikut

Ndryshe në  komunën e Bogovinës ka ushtrues detyre si kryetarë pas vdekjes së Hazbi Idrizit.