Angela Martini duket se është një vajzë shumë përtace

Pavarësisht se ajo ka postuar një foto ku për qëllim e ka pasur për të treguar gjoksin e saj, poshtë ajo ka harruar një detaje, shkruan GazetaExpress.

Shihet se dhoma e saj është krejtësisht e parregulluar dhe tërësisht e ç ‘rregullt.

Çarshafët janë të parregullt derisa këngëtarja nuk ka shkruar diçka bri fotografisë.

Nga kjo mund të kuptojmë se modelja është përtace