Andresa është shndërruar tashmë në një nga personazhet më simpatikë në Shqipëri falë pjesëmarrjes së saj përkrah Ardit Gjebresë në spektaklin e njohur ‘E diela shqiptare’.

Ajo është përshtatur prej vitesh me jetën në Shqipëri, duke qenë e detyruar kusht që të qëndrojë kështu larg familjes së saj për një kohë të gjatë.

Por së fundmi mësohet se Andresa është kthyer në vendin e saj Brazil për disa ditë pushimi. Këtë na e ka vërtetuar nga një video, të cilën e ka postuar në Instagramin e saj.

Në këtë video duket se vizita e saj është një festë për gjithë familjen. Andresa na ka treguar sërish se është një vajzë gazmore, shumë e çiltër dhe e dashur me njerëzit.

Image