Këngëtarja Miriam Cani ka publikuar në rrjete sociale një foto përveç çastit ku shfaqet me Albanin dhe vogëlushen e tyre në aeroplan. Në foton e radhës Cani tregon vetëm Amelinë, e cila shfaqet duke parë qiellin, ndërkohë që ajo shkruan: “Shiko qiellin Ameli….Ti je hyjnisht e udhëhequr dhe e mbrojtur në çdo moment të çdo dite,”-përfundon Miriami.