Ajo është njëra nga modelet që ka qëndruar më së shumti me Victoria’s Secret, dhe asnjëherë nuk dështon të na mahnitë.

Kësaj radhe Alessandra Ambrosio i heq të gjitha përveç kapelës për një session fotografik.

36 vjeçarja ka realizuar foto në Aspen, edhe njëherë duke treguar pse është njëra nga modelet më të kërkuara në botë.