Për çfarë ju duhet jashtëtokësorëve uji i planetit tone ?…

Kemi dëgjuar  shumë për UFO-T dhe kemi parë shumë video se si ata vizitojnë shpesh herë planetin tonë.

Asnjë nga ne nuk e di arsyen e vertetë përse na vizitojnë kaq shpesh. Fuqitë e mëdha mbase e kanë një përgjigje për këto ndodhi të pazakonta që po ndodhin në planetin tonë, por  gjithmonë gjejnë një justifikim për ti hedhur hi syve të gjithëve, dhe  aktrojnë sikur nuk ka ndodhur asnjë gjë.

Kemi rastin e fundit tani kur një objekt i pa identifikuar po furnizohej me ujin e oqeaneve tona.

Lind pyetja: Për çfarë iu duhet atyre uji i planetit tonë?.. Kush janë qëllimet e tyre?.. A do të veprojë Organizta Botërore për këto ndodhi apo jo?..

Këto pyetje vështirë se do të marrin ndonjëher përgjigje, sepse fuqitë e mëdha nuk kanë dëshirë që njerzimi të mësojë për fatin që e pret në të arrdhmen.