Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë një romancë shumë të mirë në mes tyre.

Në mes të orareve të ngjeshura, çifti gjithmonë gjejnë kohë për njeri tjetrin, dhe kane prioritet më të dashurit e tyre, kështu duke bërë qejf nëpër koncerte, gjatë festave të ndryshme dhe u kushtojnë mjaft rëndësi ditëlindjeve.

Alex ka thënë që të dy janë shumë të dhënë pas punës, megjithatë e vlerësojnë lartë njeri tjetrin dhe të arriturat jetësore të tyre.

“Të dy vlerësojmë lartë gjendjen në të cilën jemi. Vlerësojmë që jemi prindër, dhe jemi shumë të ngjashëm” ka thënë Rodriguez.

Shpresojmë që çifti të kenë jetë të gjatë dhe të lumtur.