Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj, nuk po pranon kurrsesi që të plaket.

Ndonëse ka vjet e vjet që është në skenë, e nënë e dy vajzave të rritura, ajo po vazhdon që të shfaqet provokative dhe në formë.

Me paraqitjet e saj skenike, ajo i bën konkurrencë edhe vajzës së saj të madhe Anxhelinës, e cila po ashtu kishte filluar të ndiqte një karrierë muzikore, ndonëse jo konsistente në projekte.

Në profilin e saj në Instagram, Anxhelina ka publikuar një fotografi me nënën e saj, Albërien, dhe bazuar në imazh, ato më shumë ngjajnë si motra se sa si nënë e bijë, por edhe në raportin vajzë e nënë, vështirë dallohen.

Edhe pse më në moshë, Albëria me ca ndërhyrje estetike në buzë, mollëza e rreth syve, ka arritur të ruajë freskinë e një 25 vjeçareje.