Albana Osmani ka publikuar një mesazh në mbështetje të femrave dhe për pasiguritë e tyre.

“Brenda çdo femre, është një vajzë e krisur. Dhe të gjithë e dimë se për çfarë po flas. Ajo pjesa juaj që është e ngatërruar me pasiguri, frika dhe çmenduri absolute!”.

Albana njihet edhe për format e saj (Instagram)

“Shikoni cilëndo femër dhe do të shihni një femër që lufton beteja ditore, duke i përdorur armët e saja në luftë, çdo ditë!”.

“Nuk është asnjëherë lehtë të jesh një femër! Dhe po të mund ta godisnim atë çmenduri dhe pasiguri prej vajze nga vetja, atëherë do të kishte bërë ndryshim të madh”, ka shkruar prezantuesja në Instagram.

Postimi është shoqëruar me një ‘selfie’ të bukuroshes