Policia e Kosovës ka bërë me dije se vetëm gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Kosovësjanë regjistruar gjithsej 87 aksidente nga të cilat një ka përfunduar me pasoja fatale, 26 me persona të lënduar dhe 60 të tjera me dëme materiale.

Policia ka njoftuar po ashtu se ndaj drejtuesvetë makinave që kanë thyer rregullat e qarkullimit janë dhënë rreth 1195 gjoba