Angelique Boyer është një nga aktoret latine më të famshme dhe më të kërkuara për role protagoniste nga prodhuesi amerikano latinë.

Ajo është bërë e njohur me rolin e saj në telenovelën ‘Teresa’, por dhe ‘Rebele’, etj. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe ndryshe nga personat e tjerë të famshëm ajo ndjek shumë profile.

Në mesin e tyre është deh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa.

Dua është tashmë një nga shqiptaret më të famshme në botë, që falë zërit dhe stilit të veçantë të të kënduarit ka bërë rreth vetes shumë fansa, ku në mesin e tyre është dhe aktorja e njohur latine.