Aktorja e njohur, Gwyneth Paltrow ka pasur shumë lidhje dashurie sidomos me disa personazhe të famshëm si Brad Pitt,Ben Affleck dhe Chris Martin.

Paltrow e cila rrallëherë flet për marrëdhëniet e saj romantike, të mërkurën u rrëfye duke treguar për  “Girlboss Radio” se përse përfunduan disa nga lidhjet e saj.

“I kam shkatërruar shumë nga lidhjet e mija të dashurisë”, tha aktorja bjonde.

Gwyneth vazhdoi: “Unë jam në të vërtetë një mike shumë e mirë, dhe një motër e mirë, por nuk jam shumë e mirë në lidhje dashurie”.