Valentina Nappi, aktore e njohur italiane e filmave për të rritur, gjatë një interviste ka folur për herën e parë që ka kryer seks.

“Fakti se virgjëria është mësuar si vlerë – thotë Nappi – përfshin faktin se gratë ushtrojnë mbi meshkujt pushtet të pafund. Kam humbur virgjërinë time në moshën 12 vjeçare me një stilolaps shumëngjyrësh në banjo, por edhe sot ka nga ata që kërkojnë një vajzë të virgjër.”-

Më pas ajo ka folur për filmat për të rritur:

“Filmat më lejojnë mua që të kem një seksualitet mbi mesatare dhe unë jam e interesuar për teknika të ndryshme seksuale. Kjo nuk është e lehtë, ka pak material dhe kjo është e gjitha e lidhur me fetë e Lindjes.”

Valentina Nappi, pranon se interneti dhe përhapja e filmave me pullë të kuqe në rrjet, kanë sjellë përparim të madh në fushë që më pas e lejuan atë që të bëhet e famshme, ajo zbulon preferencat e saj në filmat me dritë të kuqe.

“Unë e vlerësoj më shumë pornografinë japoneze, por kam parë edhe pornografi homoseksuale sepse unë doja të shihja dy burra duke u puthur,”-shprehet ajo.