Instagram-i është kthyer në rrjetin social më të përdorur muajt e fundit duke lënë madje paksa në hije edhe gjigandin Facebook.

Gjithnjë e më shumë personazhet e  njohur janë të prirur të postojnë më shumë foto në Instagram dhe të kalojnë aty më shumë kohë duke parë të rejat e fundit. Por duket se përdorimi i tepërt e ka dhënë efektin e  tij tek një prej aktorëve më të dashur shqiptar.